Maart roert zijn staart…

Maart roert zijn staart!

De afgelopen maand is voorbij gevlogen. Hoe dat komt? Ik kan het je echt niet vertellen. Het gezegde luidt misschien niet voor niets: “maart roert zijn staart.” Ofwel, je weet nooit wat er gebeurt, maar er gebeurt van alles. In mijn geval heb ik de afgelopen maand veel tijd besteed aan het voorbereiden van dingen. En het lastige van voorbereiding is dat je nog niet echt iets tastbaars ziet. En zo voelt het ook een beetje: alsof er niet veel gebeurd is. Gelukkig heb ik hier en daar wat vastgelegd, zodat ik toch kan zien dat er het nodige is gedaan de afgelopen maand. En dat ik daar de komende tijd heerlijk van kan gaan genieten!

Boris de Mammoet 

Voor het op één na grootste Living Statues festival in Nederland, het Kampioenschap Noord- en Oost-Nederland dat wordt gehouden op 14 april in Borne, heb ik de prijs voor de twee kampioenen – volwassenen en jeugd – mogen maken. Daarin heeft Boris, de mammoet van Borne, de hoofdrol.
 

Culturele Ronde 13 & 14 april

Je had vast al ergens gelezen dat de Culturele Ronde Wageningen weer gehouden wordt. Dit keer is de open atelierroute gepland op 13 & 14 april. Je vindt mij op locatie 17, in mijn atelier, Industrieweg 32 in Wageningen. Kom je langs?

zaterdag 13 en zondag 14 april van 11:00 – 17:00 open atelier

met op beide dagen van 12:00 – 14:00 demonstratie linoprinten (zie hieronder)  

Demonstratie Linoprinten
tijdens Culturele Ronde 

Wil je precies weten hoe een linoprint wordt gemaakt? Kom dan kijken in mijn atelier. Tijdens de twee dagen van de Culturele Ronde geef ik tussen 12:00 en 14:00 uur een demonstratie linoprinten. Nieuwsgierig naar de techniek? Kom langs tijdens de Culturele Ronde. Je mag me dan alles vragen! 

zaterdag 13 en zondag 14 april
van 11:00 – 17:00 open atelier
beide dagen tussen 12:00 – 14:00 demonstratie linoprinten

Kunst Wageningen

Ook voor Kunst Wageningen zijn we begonnen met de voorbereidingen. Dat wil zeggen: met de selectie van de kunstenaars én met het formeren van een nieuw team. Voor de buitenwereld is er nog niet veel van te zien, maar dat gaat veranderen. De komende weken zullen de deelnemende kunstenaars op onze site zichtbaar gemaakt worden.

Op de achtergrond zijn we dus al weer druk bezig alles voor een mooi 3e weekeinde van september klaar te maken. Zet nu vast in je agenda:

14 en 15 september is Kunst Wageningen in de Junushoff!

We kijken er nu al naar uit iedereen te mogen verwelkomen daar!

Al met al dus toch wel veel gebeurd. Toch maar goed dat ik het af en toe vastleg!

Ik hoop je te zien bij de Culturele Ronde op 13 en 14 april!

Tot de volgende nieuwsbrief! En kun je niet zo lang wachten, lees mijn blog op mijn site of volg me op facebook, twitterinstagram of Etsy!

Hartelijke groeten,


Ingeborg

Heb je interesse in mijn Linoprints? Ik heb een Etsyshop waar je ze kunt vinden.

Vind je dit leuk? Vertel het verder!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*