Klaar voor de Culturele Ronde 2019

Nog een paar weken en dan is mijn atelier open voor de Culturele Ronde in Wageningen. 72 kunstenaars hebben dan een heel weekeinde lang hun atelier open voor publiek. Je kunt dan zien waar de kunst gemaakt wordt. Een kijkje in de keuken zeg maar. Hét moment om de kunstenaar eens even op de vingers te kijken, de kunst af te kijken en alle vragen te stellen die je kunt bedenken. In relatie tot de kunst, dat dan weer wel. Kom dus vooral kijken. Bij mij, maar ook bij alle anderen!

 

 

Demonstratie
Op beide dagen geef ik van 12 – 14 uur een demonstratie linoprinten. Daar kun je het werk zien ontstaan en vertel ik wat er allemaal nodig is om een linoprint te maken.

 

Wanneer is de Culturele Ronde?
De Culturele Ronde is op zaterdag 13 en zondag 14 april 2019. De ateliers zijn open van 11 – 17 uur, ook die van mij. Een overzicht van de deelnemende kunstenaars vind je op de site van de Culturele Ronde (www.cultureleronde.nl). Maar er is ook een mooi overzichtelijk boekje dat je bij alle kunstenaars kunt krijgen.

 

Overzichtstentoonstelling 6 – 14 april

Om het makkelijk te maken te bepalen wie je wilt bezoeken is er van 6 tot 14 april een overzichtstentoonstelling in Museum de Casteelse Poort in Wageningen. Hier hangt van iedere deelnemende kunstenaar 1 werk. De tentoonstelling geeft een mooi overzicht én is een prima uitgangspunt voor het bepalen van de route in het weekeinde van de Culturele Ronde. Ook de boekjes zijn hier te verkrijgen.

 

 

Opening overzichtstentoonstelling 6 april
Op zaterdag 6 april om 16:00 uur wordt de openingstentoonstelling geopend. Je bent ook daarbij van harte welkom. Kun je gelijk een boekje meenemen en aankruisen welke ateliers je zeker wilt bezoeken!

 

 

Ik vind het in ieder geval leuk je te zien tijdens de Culturele Ronde. Je bent van harte welkom in mijn atelier!

Heb je interesse in mijn Linoprints? Ik heb een Etsyshop waar je ze kunt vinden.

Vind je dit leuk? Vertel het verder!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*