Webwinkel Borgart van Ingeborg leeftink

Algemene voorwaarden
Webshop

Je bent 365 dagen per jaar, 24 uur per dag welkom in de webwinkel van mij, Ingeborg Leeftink (Borgart). In mijn winkel vind je originele linoprints en kunstwerken in een kleine oplage, gemaakt door mijzelf in mijn eigen atelier. Ik lever uit voorraad en streef ernaar om snel te leveren (verzending binnen 3 werkdagen).

Wanneer je een kunstwerk bij mij bestelt, ga je akkoord met mijn verkoopvoorwaarden. Lees deze verkoopvoorwaarden voordat je bestelt. Als je er vragen over hebt kun je altijd per e-mail contact opnemen met mij: Ingeborg Leeftink | Borgart: info@borgart.nl.

 

 

Contactgegevens:

Borgart | Ingeborg Leeftink

Simon Vestdijkstraat 41

6708 NW Wageningen

Telefoon: 06-290 200 88

Email: info@borgart.nl

Borgart is een handelsnaam van Scarabesque Creatieve Concepten, gevestigd op hetzelfde adres. Facturatie geschiedt via Scarabesque.

KvK nr: 09106325 te Arnhem

BTW nr: NL001922885B72

ING: 8285796

BIC: INGBNL2A

IBAN: NL95INGB0008285796

 

 

Artikelen

De gebruikte afbeeldingen zijn ter illustratie. De kleuren van de geleverde artikelen kunnen iets afwijken van de foto, maar we proberen de foto’s zo natuurgetrouw te maken.

 

Prijzen

De prijzen zijn exclusief verzendkosten, en voor één stuk, tenzij anders staat aangegeven. Na het plaatsen van het artikel in het winkelwagentje, kan de verzendmethote en de bijbehorende kosten daarvoor worden gekozen.

 

Vooruitbetaling en Verzending

Artikelen moeten online betaald worden. Als de betaling bij mij is ontvangen worden de kunstwerken uiterlijk binnen 3 werkdagen verzonden, via een reguliere postverzender.

Levertijden zijn afhankelijk van de gekozen verzendmethode en de plaats van bestemming.

Ik ben niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van de goederen die via de post verzonden worden. Je kunt het risico tegen meerprijs verzekeren. Deze kosten komen voor rekening van de koper. Wil je hiervan gebruik maken, geef dit dan aan bij je bestelling.

Je mag overigens ook zelf je bestelling komen ophalen. Ter plaatse kan contant of met pin betaald worden.

Ik lever mijn linoprints over de hele wereld. En als buitenaardse aliens mijn werk willen kopen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

 

Retourneren

Ben je niet helemaal tevreden over je bestelling? Binnen 7 dagen na aflevering kun je producten retourneren, op voorwaarde dat je daar contact over opneemt met mij. Na terugzending zal ik het aankoopbedrag terugbetalen. Terugbetalen wordt gedaan exclusief verzendkosten en verpakkingskosten. Ook de kosten voor terugzending en de kosten van een eventuele verzekering zijn voor jouw rekening.

De retourzending dient binnen 3 dagen na ontvangst van de kunstwerken aan mij, Ingeborg Leeftink, te worden gemeld en moet door mij worden geaccepteerd. Pas daarna kun je de kunstwerken retourzenden. Zonder contact en melding van een retourzending, wordt het aankoopbedrag niet terugbetaald.

 

Retourzendingen:

  • Stuur een e-mail naar info@borgart.nl
  • Vermeld in de e-mail het factuurnummer
  • Voeg eventueel een foto van het beschadigde kunstwerk bij
  • Verpak het (onbeschadigde) product in originele verpakking, zodanig dat beschadiging bij terugsturen wordt voorkomen
  • Geef in de mail het bankrekeningnummer door waar het bedrag op gestort kan worden (i.v.m. snelle afhandeling). Dit dient het zelfde rekeningnummer te zijn als waarmee betaald is.

Producten kunnen – na goedkeuring – worden geretourneerd naar onderstaand adres:

Borgart | Ingeborg Leeftink

Simon Vestdijkstraat 41

6708 NW Wageningen