Ik heb open atelier komend weekeinde. Kom je kijken?

Aanstaand weekeinde is het het weekeinde van de Culturele Ronde. 72 kunstenaars hebben dan een weekeinde lang hun atelier open voor publiek. Daar hoor ik natuurlijk ook bij. Je bent welkom om op 13 en 14 april tussen 11:00 en 17:00 uur mijn atelier (en mij) te bezoeken. Graag zelfs 🙂
Atelier: 
Industrieweg 32
Wageningen
 

Een atelier is vaak een heerlijke chaotische werkplaats (dat geldt tenminste voor de meesten van ons, kunstenaars). Ook voor mij, daarom is een eigen atelier ook een uitkomst.. Daar kan ik heerlijk alles laten liggen en niemand die zeurt over opruimen. Nou ja, ikzelf af en toe, als alles uit de kasten weer eens op tafel is beland.

 

Een creatieve omgeving

Dat moet ook, want niets is creatieven dan een chaotische omgeving. Ik haal graag de Duitse filosoof Theodor Adorno aan, die zegt: “De taak van de kunst is chaos in de orde te brengen.” Dus voel ik me verplicht chaos te scheppen. En soms, heel soms, om even de orde terug te brengen, zodat er daarna weer plek is voor nieuwe chaos :-).

Voor de Culturele Ronde heb ik de orde weer voor even teruggebracht in mijn atelier. Nog steeds kun je er van alles ontdekken, maar ‘voor het oog’ is het opgeruimd. Kom je dat even controleren? Je bent welkom op 13 en 14 april van 11:00 – 17:00 uur in mijn atelier.

 

Demonstratie

Op beide dagen geef ik een demonstratie linoprinten, tussen 12:00 en 14:00 uur. Je ziet hoe het proces in zijn werk gaat: ontwerpen, tekenen, gutsen, ininkten, testafdrukken en dan de hele oplage maken. Maar zo simpel als ik het nu vertel is het niet helemaal. Kom je kijken? Dan kun je het met je eigen ogen zien.

Heb je interesse in mijn Linoprints? Ik heb een Etsyshop waar je ze kunt vinden.

Vind je dit leuk? Vertel het verder!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*