Mijn Nieuwsbrief

kijk mee in mijn atelier en zie wat ik doe

Wil je automatisch op de hoogte blijven van wat ik doe en waar ik exposeer? Schrijf je dan hieronder in voor mijn nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief komt onregelmatig uit, namelijk alleen dan wanneer ik iets te vertellen heb. Uiteraard hoop ik dat je nieuwsgierig bent en ik je af en toe de nieuwsbrief per mail mag toesturen. En mocht het je teveel worden, afmelden kan ieder moment via www.borgart.nl of onderaan iedere nieuwsbrief die je van me ontvangt.

Naast de Borgart nieuwsbrief met info over mijn schilderactiviteiten is er ook nog een nieuwsbrief van Scarabesque, mijn bedrijf waarmee ik creatieve evenementen voor bedrijven organiseer en uitvoer. Wil je hier ook de nieuwsbrief van ontvangen, klik dan onderaan het vakje ‘Scarabesque’ aan. Eerst meer weten? De site van Scarabesque kun je hier bekijken.

Inschrijven voor mijn nieuwsbrief

Inschrijven

Vul het formulier hieronder in en je ontvangt daarna mijn nieuwsbrief op die momenten dat ik iets te vertellen heb.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

* indicates required
M/V
Ik wil graag op de hoogte blijven van:

Afmelden

Natuurlijk hoop ik dat je het leuk vindt om de nieuwsbrief te ontvangen. Maar mocht je hem écht niet meer willen ontvangen, klik dan op de link hieronder om je af te melden. Met pijn in mijn hart haal ik je dan van de lijst….

Afmelden van de nieuwsbrief

 

Archief nieuwsbrieven

Vind je dit leuk? Vertel het verder!