Boris de mammoet is uitgereikt

Boris de Mammoet is uitgereikt 

 

Boris in Borne

Ook dit weekeinde was het op-één-na grootste Living Statue evenement in Nederland, dat werd gehouden in het Twentse Borne. Hier stonden afgelopen zondag héél véél levende standbeelden. Als prijs voor de twee winnaars van dit kampioenschap – het Living Statues Kampioenschap Noord- en Oost-Nederland – heb ik twee exclusieve linoprints gemaakt, zwart met goudopdruk. Dit is een blijvende herinnering aan de fraaie prestatie die deze twee winnaars hebben neergezet. En een herinnering aan Boris, de wolharige mammoet die de mascotte van Borne is geworden. 

Hieronder zie je een aantal foto’s van dit bijzondere evenement, waar ik helaas deze keer niet bij aanwezig kon zijn omdat de Culturele Ronde op hetzelfde moment was. Snik. (De volgende keer is het op zondag 19 april 2020 en dat staat al in mijn agenda). 
 

De foto’s hieronder zijn gemaakt door Raymond Hofsté (Borne Boeit)

 

Er is ook een mooie film gemaakt van het Living Statues evenement (en van de andere onderdelen van ‘Het beste van Borne’). Die film kun je hieronder bekijken. Zo proef je gelijk de sfeer van deze bijzondere dag.

Vind je dit leuk? Vertel het verder!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*