IPE printexchange 2020 Expositie

Zoals je in de vorige blog hebt kunnen lezen, neem ik deel aan de IPE Printexchange 2020, een uitwisselingsproject van kunstenaars die werken maken met de verschillende druktechnieken.

Er zijn dit jaar 209 deelnemers die allemaal een uniek werk van 10 x 10 cm hebben ingeleverd, in een oplage van 10 exemplaren. Normaal gesproken wordt daarvan een ‘echte’ expositie gemaakt, maar dit jaar is alles anders. Daarom heeft de organisatie een fraaie digitale expositie gemaakt, die te zien is als je klikt op de onderstaande afbeelding.
 

Shop

Normaal kun je mijn werk bij mij kopen, maar in dit geval zijn alle werken ingeleverd bij de IPE. In de shop van de IPE vind ja van alle ingeleverde prints één exemplaar, die aangekocht kan worden. De opbrengsten worden gebruikt voor het organiseren van deze printexchange, die waanzinnig goed georganiseerd is. Wat er met de andere prints gebeurt? Er wordt er één door de organisatie bewaard, de andere 8 gaan op een stapel en die worden verdeeld onder de deelnemers. Iedereen krijgt straks 8 willekeurige kunstwerkjes terug. Ik kan niet wachten!

De Digitale Expositie van de werken van de 209 deelnemers.

Mijn deelname.

Heb je interesse in mijn Linoprints? Ik heb een Etsyshop waar je ze kunt vinden.

Vind je dit leuk? Vertel het verder!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*