April doet wat ik wil

April deed wat ik wil!

Het gezegde is natuurlijk “April doet wat ie wil”, dat weet ik. Maar de afgelopen maand heb ik heel erg het gevoel gehad dat April deed wat ík wil! De hele maand ben ik aan het sturen geweest om de zaken die ik wil voor elkaar te krijgen. Ook genoot ik van de dingen die al in gang gezet waren, maar zijn beslag in deze maand kregen. Nu aan het einde van de maand is het heerlijk om terug te kijken op deze afgelopen 30 dagen. Ik neem je graag nog even mee terug…

Het gezegde is natuurlijk “April doet wat ie wil”, dat weet ik. Maar de afgelopen maand heb ik heel erg het gevoel gehad dat April deed wat ík wil! De hele maand ben ik aan het sturen geweest om de zaken die ik wil voor elkaar te krijgen. Ook genoot ik van de dingen die al in gang gezet waren, maar zijn beslag in deze maand kregen. Nu aan het einde van de maand is het heerlijk om terug te kijken op deze afgelopen 30 dagen. Ik neem je graag nog even mee terug…

Culturele Ronde 2019

April was de maand van de Culturele Ronde. Dat is weliswaar een weekeinde, maar als je zoals ik in de organisatie zit betekent het dat de laatste voorbereidingen in die laatste maand komen. En inmiddels hebben we het weer gehad, is alles opgeruimd en geëvalueerd. Gelukkig hebben we de foto’s en films nog… De film hierboven is gemaakt door de Mobiele Filmcrew en daarin zie je mij ook een paar keer door het beeld huppelen.

Lino voor de kampioenen van
het Living Statue kampioenschap in Borne

Zoals ik in een eerdere nieuwsbrief al had verteld, heb ik de prijs mogen maken voor de winnaars van de Living Statue Kampioenschappen Noord- en Oost Nederland. En dat is een linoprint geworden van Boris, de mammoet die het symbool is van Borne, de plaats waar de kampioenschappen op 14 april werden gehouden. Boris is inmiddels uitgereikt aan de winnaars. En daar zijn mooie foto’s van gemaakt die ik jullie graag laat zien.

Cursus (3 avonden) Linoprinten

Tijdens de Culturele Ronde kreeg ik regelmatig de vraag of ik ook cursussen linoprinten geef. Euh… Ja! Vanaf nu wel! En ik begin met een introductiecursus van 3 avonden. Daarin leer je het materiaal kennen, je leert snijden en daarna vertel ik wat belangrijk is bij het in-inkten van je lino en ga je hem zelf afdrukken. In 3-voud. Uiteraard vergeet ik de tips en trucs niet! Ik heb twee datablokken geprikt: in juni en in oktober. Kom naar de cursus en maak je eigen linoprint! 

Boets vereeuwigd in een linoprint

Onlangs heb ik Boets vereeuwigd in linoprint. Daarbij had Eva, het baasje van Boets, een belangrijke rol. Welke dat is en waarom Boets is vastgelegd lees je in de blog over deze eigenzinnige kat.

Je ziet, ik heb april best wel in een wurggreep genomen. En mijn willetje opgelegd. Heerlijk! Misschien ga ik dat wel vaker doen :-). Of dat zo is lees je vast een volgende keer…

Tot de volgende nieuwsbrief! En kun je niet zo lang wachten, lees mijn blog op de site of volg me op facebooktwitterinstagram of Etsy!

Hartelijke groeten,


Ingeborg

Heb je interesse in mijn Linoprints? Ik heb een Etsyshop waar je ze kunt vinden.

Vind je dit leuk? Vertel het verder!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*