Reductielino Kat 04

Deze keer is Kat nummer 4 van de pers afgekomen. De vierde in een serie van 10. Dat is tenminste de bedoeling. En pas daarna mag ik een ander onderwerp gaan uitwerken.
Kat 4 heeft paarse en roze tonen, in combinatie met grijzen. En een beetje groen, voor de broodnodige ‘pezzazzz’ (en voor hen die niet weten wat dat is: dat is nét dat beetje extra, dat je niet onder woorden kunt brengen).
Ook deze print heeft een beeldformaat van 19 x 19 cm en is weer een reductielino.

Bij deze kat heb ik me verbaasd over de continue verandering in de eerste lagen. Dan is je hele afbeelding grijs, dan groen, dan weer roze en paars. En toch heb ik steeds het vertrouwen dat het aan het einde goed komt. En ja hoor, na de laatste laag kijkt de kat me aan. Een tikkie arrogant is ie wel, maar ik word er ondanks dat vrolijk van.

Inmiddels hangt er één exemplaar bij mij in huis, keurig ingelijst in een blank houten lijstje van 40 x 40 cm. Bij die maat kan er een mooi passe-partout omheen. Kijk maar op de foto hieronder.

Helemaal klaar en ingelijst.

Aan het werk met de gutsjes om de verschillende delen uit te snijden

Iedere drukgang worden de prints opgehangen om te drogen

Nog even helemaal in beeld

Altijd een fraai gezicht: de hele oplage naast elkaar op tafel

Heb je interesse in mijn Linoprints?
Ik heb een Etsyshop waar je ze kunt vinden.

Vind je dit leuk? Vertel het verder!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*