Alle katten in een bakkie

Wat als je in de afgelopen maanden 10 kattenprints hebt gemaakt en je die netjes op wilt ruimen? Dan doe je die – net als echte katten – in een bakkie. Niet zomaar een bakkie, maar in dit geval en zelfgemaakte clamshell doos. Omdat het er dan zo heerlijk georganiseerd uitziet.
Ook al is het in mijn atelier af en toe een flinke chaos (wel een georganiseerde chaos gil ik er dan altijd snel achteraan), toch hou ik er enorm van dat de boel opgeruimd is. Zodat ik – als ik wil – alles zo kan pakken, zonder te hoeven nadenken waar ik het heb gelaten. Dingen ordenen in dozen helpt daarbij altijd voor het houden overzicht.
En natuurlij kun je tekeningen en prints opbergen in een tekeningenkast. Maar die dingen zijn a) duur en b) dan slingeren de tekeningen in een la door elkaar. Dus dat vind ik dan ook niet echt een charmante oplossing. En als je zoals ik van doosjes houdt en van dingen precies zo maken als je zelf wilt, dan is een ritje naar de winkel zo gemaakt. Met karton, lijm en boekbinderslinnen heb ik een mooie ‘bewaardoos’ gemaakt, waar alle 10 linoprints, in een passe-partout voor een lijst van 40 x 40 cm, keurig in passen. Zo kan ik iedere kat zo uit de doos halen en hup in een wissellijstje doen en aan de muur hangen. En wil ik een keer een andere zien, dan is ie ook in een oogwenk gewisseld en weer opgeborgen in de doos. Kat in t bakkie dus!
Deze doos heb ik voor mezelf gemaakt. Maar het kán natuurlijk dat je – net als ik – verliefd bent geworden op alle kattenprints en ze wel wilt hebben maar niet kunt kiezen. In dat geval: bel me, want dan maak ik een mooie prijs voor de 10 katten in passe-partout én zo’n mooie handgemaakte doos. En kun je wél kiezen, kijk dan in mijn etsy-shop, daar zijn ze per stuk te koop.

De tweede laag van kat 7.

Kat 8, laag 7 en 8 (een subtiel verschil met het laatste zwarte laagje)

Het begin van kat 9, de eerste lijnen zijn in het linoleum gesneden.

Een paar van de katten in een lijstje op de kast.

Heb je interesse in mijn Linoprints? Ik heb een Etsyshop waar je ze kunt vinden.

Vind je dit leuk? Vertel het verder!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*