Februari is een beetje blauw!

Februari is
een beetje blauw!

Rare titel he: “Februari is een beetje blauw!” Ik hoor je denken, wat zou ze daar nu mee bedoelen? Nou, het zit zo, ik heb een beetje de blues. En nee, dat heeft niets met de normaal zo donkere februarimaand te maken (een maand die de laatste dagen veel weg heeft van het begin van de zomer!), maar heel veel met het feit dat ik een beetje afscheid heb genomen van mijn kleurige geprinte katten. Ze zijn nog niet allemaal verkocht, maar voor mij is er na 10 katten in reductie-linoprint even een (tijdelijk?) einde gekomen aan dit onderwerp.

 

Alle katten in een bakkie

Ik kijk met plezier terug op de kattenproductie. Als afsluiting heb ik een mooie doos gemaakt om alle 10 kattenlino’s in op te bergen. In de doos kunnen ze – met passe-partout – keurig worden opgeruimd. Dan heb ik ze als ik wil zo weer in een lijstje. Ik heb er een filmpje van gemaakt, zodat je met eigen ogen kunt zien hoe alle 10 katten in het bakkie gaan :-).

Culturele Ronde 13 en 14 april

Ruim voor de Culturele Ronde heb ik dus de complete kattenserie af. Wil je deze kattenprints ‘in het echt” zien, kom dan vooral bij me langs tijdens de twee dagen van de Culturele Ronde. Mijn atelier is die dagen open. Je kunt dan komen zien wat ik maak. En ook hoe ik het maak, want beide dagen geef ik korte demonstraties. Meer informatie volgt in de volgende nieuwsbrief. Maar noteer vast de data:

zaterdag 13 en zondag 14 april
van 11:00 – 17:00 open atelier

met op beide dagen van 12:00 – 14:00 demonstratie linoprinten

 

Ik heb mijn stem laten horen

Ik heb de afgelopen maand mijn stem laten horen. En nee, het is nog geen tijd voor verkiezingen, dus wees gerust, ik begeef me niet in de politieke arena. Wat dan wel? Nou, de afgelopen maand ben ik op de radio geweest, om de twee evenementen – waarbij ik in de organisatie zit – te verkondigen: Culturele Ronde en Kunst Wageningen. Marlou Kursten en ik hebben de interviewers ‘de oren van de kop gekletst’. Heerlijk! Je kunt hier het interview terugluisteren. En mocht je daarna nog niet weten wanneer de Culturele Ronde en Kunst Wageningen te bezoeken zijn, kijk dan onderaan in deze nieuwsbrief en zet de data vast in je agenda!

 

Nieuw projectje (nu nog even geheim)

Na al dat kleurengeweld met die katten was ik even toe aan gewoon zwart-wit. En kreeg ik de opdracht om een lino voor een speciaal moment te maken. Nog even mag ik daar niets over zeggen, maar ik hoop in één van mijn volgende blogs uit de doeken te kunnen doen waar ik mee bezig ben geweest. Voor nu licht ik een heel klein tipje van de sluier op… Voor de rest moet je nog even geduld hebben 🙂

Genoeg over deze maand. Op naar de volgende! Ik verheug me er alvast op je te zien in april, in mijn atelier tijdens de Culturele Ronde!

Tot de volgende nieuwsbrief! En kun je niet zo lang wachten, lees mijn blog op mijn siteof volg me op facebook, twitter, instagram of Etsy!

Hartelijke groeten, 

Ingeborg

Heb je interesse in mijn Linoprints? Ik heb een Etsyshop waar je ze kunt vinden.

Vind je dit leuk? Vertel het verder!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*