Reductielino Kat 01

Na een paar proeven met de reductietechniek in linosnedes, heb ik mijn eerste ‘kat’ linoprint gemaakt. Deze keer heb ik vooraf een ontwerp gemaakt, omdat ik bij het experimenteren gemerkt heb dat het toch veel prettiger werkt waneer je weet waar je naar toe wilt werken. Helemaal bij een reductielino, want met deze techniek heb je geen enkele mogelijkheid om achteraf je werk te corrigeren. Een ontwerp is dus een pure noodzaak.

Zie hier reductielino Kat 01. Een pittige kat met een felgroene achtergrond. Het beeldformaat is 19 x 19 cm, geprint op een vel van 25 x 28 cm.

Keurig ingelijst staat ‘ie te pronken op de kast

Het ontwerp dat mijn houvast vormt bij het maken van de linoprint

Hier zie je de verschillende drukgangen waarmee deze linoprint is opgebouwd

Het totale plaatje

Heb je interesse in mijn Linoprints? Ik heb een Etsyshop waar je ze kunt vinden.

Vind je dit leuk? Vertel het verder!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*