Nieuwsbrief September 2019

 

Op 14 en 15 september

vind je me in de
Junushoff in Wageningen.

 
Nog ruim een week en dan sta ik weer met mijn werk op Kunst Wageningen. Weer, want daar heb ik de afgelopen 12 jaar gestaan. Dat kwam omdat ik Kunst Wageningen al 12 jaar organiseer, samen met Marlou Kursten. Deze keer wordt het voor mij en Marlou een bijzondere Kunst Wageningen, want het is de laatste keer dat wij Kunst Wageningen organiseren.  Ook Marlou, die dat de laatste 6 jaar samen met mij heeft gedaan, stopt. Een besluit dat we samen al ruim een jaar geleden hebben genomen en dat nu ‘echt’ gaat worden.
 

Nieuwe organisatie in 2020
Natuurlijk laten we Kunst Wageningen niet zomaar uit onze handen vallen, daarvoor zit ons hart er teveel in. We hebben het afgelopen jaar gewerkt aan het opbouwen van een goed nieuw team, waar wij met een gerust hart alles aan overdragen. Op de site van Kunst Wageningen stellen zij zich voor. En ze zijn ook aanwezig op Kunst Wageningen. Daarnaast ben ik ook niet echt weg, ik ga me uiteraard volgend jaar aanmelden om ‘gewoon’ als deelnemer aanwezig te zijn. Want ik zou het echt niet willen missen!

 

Nieuw werk
Daarnaast is Kunst Wageningen natuurlijk altijd een fijne kunstpresentatie waar ik mijn nieuwste werk kan laten zien. Dat doe ik dus ook dit jaar. En zoals jullie weten heb ik het laatste jaar het linoprinten (her)ontdekt, dus dat is wat ik zal laten zien: mijn linoprints.

Je kunt mijn werk – en het werk van 47 andere kunstenaars – bekijken op Kunst Wageningen. 14 en 15 september, van 11 – 17 uur open! Toegang is gratis! Kom dus vooral kijken!

Kunst Wageningen

in Theater Junushoff Wageningen

Plantsoen 3, Wageningen

Zaterdag 14 en zondag 15 september 2019

Beide dagen van 11:00 – 17:00 uur geopend

Toegang is gratis

Gekleurde kattenprints


Ik neem op Kunst Wageningen een aantal van mijn katten-linoprints mee, die gemaakt zijn in de reductietechniek, mee. Natuurlijk laat ik daarnaast ook andere prints zien.

Linoprinten

 
In deze video heb ik het proces van linoprinten in beeld gebracht. Uiteraard is dit maar een kleine impressie. Wil je meer weten over linoprinten, wat ik maak, hoe het werkt en wat je er mee kunt? Kom dan vooral 14 of 15 september naar Kunst Wageningen. Ik vertel je er graag alles over. 
 

Wil je zelf een keer een linoprint maken? Ook dat kan. In mijn atelier in Wageningen geef ik korte cursussen (3 avonden) om de techniek te leren en een eerste werkstuk af te drukken. De cursus van september/oktober zit vol. De nieuwe cursus van 3 avonden is op 23 en 30 oktober en 6 november 2019.

Meer info >>

Ik hoop je zondag te zien! En lukt dat niet, lees dan mijn blog op de site of volg me op facebook, twitterinstagram of Etsy! Dan ben je er toch een beetje bij.


Hartelijke groeten,


Ingeborg

Heb je interesse in mijn Linoprints? Ik heb een Etsyshop waar je ze kunt vinden.

Vind je dit leuk? Vertel het verder!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*