Nieuwsbrief Augustus 2019

Aanstaande zondag sta ik
met mijn linoprints
in Renkum.

Nadat ik mezelf een hele tijd niet heb laten zien in het openbaar – met mijn werk dan he – is het aanstaande zondag voor het eerst weer zover. Dan sta ik met mijn linoprints op het Everwijnsgoed in Renkum. Van 11:00 – 17:00 uur is daar alle ruimte om te zien wat ik heb gemaakt met de techniek van het linoprinten, een techniek die ik zo’n twee jaar geleden weer ben gaan herontdekken.

Everwijnsgoed
Bennekomseweg 160
6871 KJ Renkum
Tel. 0317 318890

Aanstaande zondag van 11:00 – 17:00 uur
(live muziek vanaf 14:00 uur)

Gekleurde kattenprints


Ik neem zondag een aantal van mijn kattenprints, die gemaakt zijn in de reductietechniek, mee. Natuurlijk laat ik daarnaast ook andere prints zien.

Linoprinten

 
In deze video heb ik het proces van linoprinten in beeld gebracht. Uiteraard is dit maar een kleine impressie. Wil je meer weten over linoprinten, wat ik maak, hoe het werkt en wat je er mee kunt? Kom dan vooral aanstaande zondag naar het Everwijnsgoed. Ik vertel je er graag alles over. 
 

Wil je zelf een keer een linoprint maken? Ook dat kan. In mijn atelier in Wageningen geef ik korte cursussen (3 avonden) om de techniek te leren en een eerste werkstuk af te drukken. De cursus van september/oktober zit vol. De nieuwe cursus van 3 avonden is op 23 en 30 oktober en 6 november 2019.

Meer info >>

Ik hoop je zondag te zien! En lukt dat niet, lees dan mijn blog op de site of volg me op facebook, twitterinstagram of Etsy! Dan ben je er toch een beetje bij.


Hartelijke groeten,


Ingeborg

Heb je interesse in mijn Linoprints? Ik heb een Etsyshop waar je ze kunt vinden.

Vind je dit leuk? Vertel het verder!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*