Inpakken voor een expositie

Het is altijd weer een hele toestand: inpakken voor een expositie. In mijn hoofd ben ik er al een hele tijd mee bezig, want een expo komt natuurlijk niet zomaar opzetten maar is lange tijd van tevoren gepland. Al die tijd ben je aan het werk en aan het nadenken hoe alles bij elkaar komt. En natuurlijk moet het werk nog netjes ingelijst worden en gedocumenteerd.

De afgelopen tijd heb ik telkens ruimte gemaakt om in gedeeltes het werk klaar te maken. Met vandaag het grote verzamelen en klaarzetten. Om het komende week allemaal op de plaats te hangen bij Cultura in Ede. Maar alles staat inmiddels klaar. Ook leuk: ik heb voor het eerste alle linoprints van de ‘gekleurde kattenserie’ ingelijst gezien. Ik heb ze lekker bij elkaar op de vloer gelegd en eerst even genoten voor ik ze heb ingepakt.  Fijn momentje!

Borg & Theo Verduijn

Ik exposeer samen met Theo Verduijn. Hieronder zie je de kaart die bij de expo hoort met informatie over ons beiden. Klik op de afbeelding voor de PDF, dan is het beter leesbaar.

De opening van de expositie is op:

zaterdag 14 december

om 16:00 uur. 

Bij Cultura in Ede. 

Je bent van harte welkom!

 

Heb je interesse in mijn Linoprints? Ik heb een Etsyshop waar je ze kunt vinden.

Vind je dit leuk? Vertel het verder!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*