Een nieuwe site

Al heel lang verzorg ik sites voor andere mensen. Samen met een technische webbouwer zorg ik voor inhoud en vorm van sites. En al heel lang moet ook mijn site vernieuwd worden. En ja, dan moet ik direct weer denken aan het verhaal van de kinderen van de schoenmaker. Je weet wel, die man die de mooiste schoenen voor zijn klanten maakte, maar zijn kinderen met versleten slippers de deur uit liet gaan omdat ie daar geen tijd voor kon maken.

Dat herken ik wel. Iets doen voor een klant of voor een ander gaat altijd voor de dingen die je eigenlijk voor jezelf moet regelen. En ik begrijp ook wel waarom. Als ik voor een klant een site moet ontwikkelen weet ik precies waar ik naartoe wil. En waar de klant naartoe zou moeten om zijn product goed over het voetlicht te brengen. Maar als het op een eigen site aankomt dan zijn er zoveel keuzes. De een nog fraaier dan de ander. En met een site over kunst wil je natuurlijk niet een eenvoudig recht-toe-recht-aan site hebben. Tel daar bij op dat ik het heel prettig vind om juist een project voor mezelf ook echt zelf uit te voeren. Zodat ik precies weet waar de beperkingen liggen (en kan proberen om daar op mijn eigenzinnige wijze een manier voor te vinden om die beperkingen te omzeilen, niets leuker dan een uitdaging toch?).

Dus heb ik een nieuwe site gebouwd, ben ik bezig om alle oude info die op verschillende plekken op het internet staat hier te verzamelen en gaat er de komende maanden ook nog een shop bijgebouwd worden. Alles om eindelijk weer helemaal up-to-date te zijn! Hij is nog niet af maar ik kan jullie zeggen dat ik er nu al heel erg blij mee ben.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*