Vanmiddag heb ik in het atelier gewerkt aan één van de prints die de mensen die hebben deelgenomen aan mijn crowdfunding campagne vorig jaar als beloning voor hun deelname gaan krijgen.

En als je dan toevallig je fototoestel in de buurt hebt en je daar ook leuke filmpjes mee kunt maken, dan moét je daar natuurlijk ook even iets mee doen. Statiefje er bij en hoppa, voor je het weet heb je een filmpje in elkaar gezet dat laat zien hoe het printproces werkt.

Deze linoprint is na het drukken nog niet klaar: bij de volgende stap ga ik sommige delen met bladgoud bedekken. Voor de nodige bling-bling. Daarvoor moeten deze prints eerst minstens een week heel goed drogen en dan zet ik met de hand het bladgoud er op. Ik zal proberen ook daar weer een filmpje van te maken (omdat ik het zo leuk vind om terug te zien) en hier te delen.

Vind je dit leuk? Vertel het verder!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

* verplicht veld