Kunst Wageningen, mijn laatste keer

Na 12 jaar met veel plezier Kunst Wageningen georganiseerd te hebben, heb ik dit jaar – aan het einde van twee fantastische dagen – dit deel afgesloten: ik ben gestopt met de organisatie van deze leuke beurs. Dat zat er al langer aan te komen, want ik vind eigenlijk dat je niet meer dan 5 jaar (met een eventuele verlenging om alles goed over te dragen) dit soort activiteiten moet doen. Alleen hier was het te leuk en wilden we te graag bouwen aan iets dat staat als een huis en goed kon worden voortgezet zonder ons.
v.l.n.r.: Marlou, ik, Harry en Kyra
En ik zeg ons, want dat heb ik natuurlijk niet alleen gedaan. De laatste 6 jaar was Marlou Kursten mijn medeorganisator. Samen trokken we de kar. Samen zorgden we voor al het regelwerk, de communicatie naar buiten, de aanmelding van de kunstenaars en lieten we onze stem horen waar dat ook maar mogelijk was. Met al die inspanningen hebben we van Kunst Wageningen een mooie kunstbeurs gemaakt die jaarlijks (in her 3e weekeinde van september) door velen wordt bezocht en inmiddels naam heeft bij kunstliefhebbers. En nu, na zoveel jaar, is het tijd om te stoppen. Niet allen voor mij maar ook voor Marlou.
We leggen de organisatie van Kunst Wageningen dus beiden naast ons neer. Gelukkig zijn we al vorig jaar begonnen met de selectie van onze opvolgers, en die hebben we gevonden in Kyra Wildekamp en Harry Ketelaars. Ik wens hen vanaf hier heel veel succes! En vast een waarschuwing: volgend jaar sta ik hopelijk gewoon met mijn werk op Kunst Wageningen, met een standje helemaal achteraan. Als ik door de ballotage kom tenminste… 

Vind je dit leuk? Vertel het verder!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*