Bijna Jarig!!!

Jaaaaa het is bijna zover! Nog een paar daagjes en dan ben ik jarig! Word ik alweer een jaartje slimmer zullen we maar zeggen :-). En zo’n verjaardag is altijd wel een ding vind ik. Het hele jaar kun je me vragen wat ik graag zou willen hebben en over het algemeen kan ik dan – zelfs zonder met de ogen te knipperen – een hele waslijst opnoemen van dingen die ik heel graag nog zou willen hebben, doen of meemaken. Maar het vreemde is dat zodra mijn verjaardag in beeld komt en men subtiel probeert te polsen waar ze me een plezier mee kunnen doen, ik niet verder kom dan euh… euh… euh… en zwaar in gebreke blijf.
Dus gééf ik twee cadeautjes!

Dit keer doe ik het dus anders. Ik gééf twee cadeautjes! Zodat jullie ook een beetje een feestje hebben naar aanleiding van mijn verjaardag. Want krijgen is leuk, maar geven is misschien nog wel leuker! En nu ben je vast nieuwsgierig naar wat ik weggeef! 

Cadeau 1:

Ik geeft een linoprint weg van de kikkerprins. Deze lino heeft een vleugje goud, wat natuurlijk prima past bij een feestje. Degene die op mijn verjaardag (22 mei) de leukste, mooiste, humorvolle of emotionele verjaardagswens of felicitatie naar me toestuurt via facebook, twitter of instagram is de uitverkorene. De selectie wordt gemaakt door mijzelf en het enthousiaste koortje dat je op de achtergrond (nou achtergrond…) hoort op het filmpje bovenaan deze pagina. Dat doen we op 4 juni, daarna laat ik weten naar wie de print wordt toegestuurd. Ik verheug me nu al op de berichtjes en ben heel benieuwd wat jullie er van maken!

 Cadeau 2:

Speciaal voor mijn verjaardag geef ik vanaf vandaag tot en met 31 mei een korting van 25% op de 10 verschillende reductieprints van de kattenserie. Als je naar Etsy gaat en je gebruikt code ‘BORGJARIG2019’ dan wordt die korting automatisch gegeven. Klik op de afbeelding hieronder om direct naar Etsy te gaan.

Geldt voor deze 10 katten-reductielino’s 

De kleine lettertjes…

Er zijn wel een paar voorwaarden. De eerste is dat je via Etsy bestelt. Het tweede is dat deze aanbieding geldt van 18 tot 31 mei 2019. De derde is dat ik pas na die periode de linoprints zal verzenden aan degene die hebben besteld. Want ik heb wel even tijd nodig om bij te komen van mijn feestje 🙂

 

Klik hieronder om naar de etsy pagina met de aanbieding te gaan. 

Of klik hieronder direct op de linoprint van je keuze (je gaat gelijk naar Etsy).

En vergeet niet de code in te geven: ‘BORGJARIG2019’. 

Vind je dit leuk? Vertel het verder!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*