Even een update…

Het is weer gebeurd: ik heb weer eens een tijd niet veel op de blog gezet. Reden? Van alles! Als eerste heb ik de afgelopen periode lekker gewerkt. Aan veel dingen tegelijk, maar met als hoogtepunt een groot doek van 150 x 150 cm. Daar kun je dan zo lekker induiken. En nu het af is ben ik zelf wel heel blij met het resultaat. Zie de foto in deze blog.

Verdwijnen of verschijnen


Verder was het vakantietijd en dus is Venetië bezocht. Dat blijft toch altijd weer erg leuk. Heerlijk de stad doorgelopen en de Biënnale bezocht. Daarna was het alsof de trein niet meer wilde stoppen. Eerst Duits bezoek, toen de organisatie van Kunst Wageningen, een tripje naar Frankrijk, Expositie in Kernhem en nu dan eindelijk weer rust en ruimte om in mijn eigen atelier eens lekker aan de slag te gaan met de twee zaken waar ik me het liefste mee bezig houd: schilderen en mozaïeken.

Op mijn site staan nu ook de workshops en lessen die ik geef. Dus heb je ook zin om de handen een keer uit de mouwen te steken: schrijf je in! www.borgart.nl

De foto's

Vind je dit leuk? Vertel het verder!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*