Leer Mozieken

maak mooie dingen van al die kleine gekleurde tegeltjes

Wilde je altijd al eens mozaïeken maar weet je niet hoe te beginnen? Neem dan les! Je kunt bij mij alle kanten op: wil je een opdracht om de basistechnieken te leren, dan kun je kiezen uit één van de ondergronden en leer ik je spelenderwijs waar je op moet letten om een mooi mozaïek te maken.

Wil je meer en heb je zelf ideeën? dan help ik je graag die om te zetten in een mooi mozaïek. En als het moet gaan we nog een stap verder: dan leer ik je in een speciale ontwerp-sessie waar je bij het maken van een mozaïekontwerp op moet letten en hoe je een werkstuk plant en organiseert. Want hoe beter je vooraf nadenkt over wat je wilt gaan doen, hoe fraaier het resultaat.

Volg nu een cursus!

Wanneer

Op dinsdagavond
van 19.15 tot 22.15 uur

In de schoolvakanties wordt in principe geen les gegeven.

Kosten

De kosten bepaal je zelf.
Je koopt een strippenkaart voor 5 of 10 lessen en daarbij één van de ondergronden, of je neemt zelf iets mee om te mozaïeken.

  • 5 lessen strippenkaart € 70,-
  • 10 lessen strippenkaart € 130,-
  • Extra lessen zijn in overleg voor € 15,- te volgen

De prijzen voor de ondergronden incl. alle materialen vind je hieronder.

Neem je zelf een ondergrond mee, wil je dan vooraf even overleggen, dan kan ik ook voor je uitrekenen wat het kost aan materiaal. En je eventueel tips geven waar je op moet letten bij het uitzoeken van hetgeen je wilt mozaïeken

Mogelijkheden en ondergronden

 

Ondergronden

Voor vaste werkstukken gelden de volgende prijzen (incl. tegels, lijm, voegmiddel en gebruik van de benodigde gereedschappen).


OndergrondPrijs
Schaal 30 cm€ 19,-
Schaal 45 cm€ 34,-
Dienblad 38 x 58 cm€ 29,-
Spiegel recht 40 x 60 cm€ 41,-
Spiegel oosters ca 40 x 30 cm€ 27,-
Tafeltje 53 x 53 cm€ 36,-
U-element 50 x 45 x 40 (exclusief betonelement)**
Bij het betonelement zitten hoge transportkosten als wij ze per stuk moeten bestellen. Wij vragen je dan ook die zelf te kopen en op te halen. Adressen hebben wij voor je. De genoemde prijs is voor het mozaïeken van alle zijden en de binnenzijde van de poten van het u-profiel, zodat het lijkt of het van massief mozaïek is.
€ 88,-
Draaiplateau€ 33,-

Tijdens de workshops zorg ik voor koffie en thee.

De cursus gaat door bij deelname van minimaal 6 personen.

Voorbeelden van werk van cursisten

Hieronder een aantal voorbeelden van wat cursisten op de cursus gemaakt hebben.

Een persoonlijk cadeau

Wil je een persoonlijk cadeau aan iemand geven, denk dan eens aan een cadeaubon. De cadeaubon kan ingewisseld worden bij de workshops en cursussen, maar ook voor de aankoop van een kunstwerk van mij. De ontvanger kan zo zelf kiezen wat hij of zij het liefste wil. Persoonlijker kan niet!

De cadeaubonnen zijn voor ieder gewenst bedrag te krijgen. Ze zijn geldig tot een jaar na uitgifte.

Vind je dit leuk? Vertel het verder!