Beton element
met 'lachende koppies'

Bij de cursus mozaïeken worden door de cursisten de mooiste werkstukken gemaakt. En iedereen bepaalt daarbij zelf hoe ver hij wil gaan. Of zij wil gaan in dit geval. Kobi wilde heel graag een betonnen u-element mozaïeken. Ze had al eerder een paar kleinere projecten uitgevoerd, en was klaar voor het grote werk. Op basis van haar wensen hebben we samen een kleurrijk ontwerp gemaakt, waarin zij zelf de hoofdrol speelt. 

 

Kobi is een gezelligheidsdier. En dus moest het praten en het contact met mensen er in. Maar ook dat zij heel graag haar eigen gang gaat. En dat ze dol is op feest en gekkigheid en met heel veel plezier kookt. Op basis van die informatie hebben we samen een ontwerp gemaakt. En dat ziet er zo uit.

Het ontwerp hierboven is op ware grootte geprint. Die print dient als ondergrond, zodat bij het leggen het ontwerp heel makkelijk kon worden gevolgd. Er is gewerkt op matjes, die later op de betonnen elementen zijn gelijmd. De zijranden zijn daarna met de hand op het beton geplakt, om de lijnen in het ontwerp mooi door te laten lopen.

Links de bovenzijde ongevoegd, rechts gevoegd met een antracietgrijze voeg Links het ongevoegde bankje, rechts het gevoegde exemplaar. Het bankje is 40 x 40 x 50 cm groot

Hieronder nog even het bankje zoals het geworden is.

Ook een cursus volgen?
Druk op de knop hierboven en bekijk de mogelijkheden.

Vind je dit leuk? Vertel het verder!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U-profiel met lachende koppies

Kobi wilde een bankje met veel kleur en een ontwerp dat over haar ging.

Datejuli 20, 2015
Created byBorgart