Links

Scarabesque

Scarabesque Creatieve Concepten

Dit is mijn bedrijf. Naast het schilderen bestaat mijn werk uit het geven van communicatie advies aan bedrijven en organiseer ik kunstzinnigen evenementen voor grote groepen. Kijk voor meer info op de site van Scarabesque (klik op de afbeelding)

Marlou Kursten

Marlou Kursten Kunstbemiddeling

Marlou is een belangrijke schakel tussen mijn werk en zij die geïnteresseerd zijn in mijn werk. Zij regelt dat mijn werk aandacht krijgt, 'hangt' in bedrijven in de regio of daarbuiten, of op een mooi plekje aan de muur bij enthousiaste kunstliefhebbers. Marlou heeft werk van een groot aantal kunstenaars in haar portefeuille.

KIHON Wageningen

KIHON Wageningen

KIHON handelt in auto's en andere goederen. En verhuurt ruimtes. Dus wanneer ik een groot project heb, zoals de mozaïekbanken, dan huur ik een prettig plekje in de ruimtes van KIHON. Daar kan ik in afzondering heerlijk werken. Voor meer info: www.kihon.nl

Gidsenwaaier

Gidsenwaaiers Ouwehands Dierenpark
Rhenen

Voor de gidsen van Ouwehands Dierenpark heb ik een systeem met informatiekaarten gemaakt dat hier is te downloaden. Helaas zijn alleen de gidsen gemachtigd in dit deel de informatie te gebruiken. Bent u toch nieuwsgierig? Bel! Voor een goed argument ga ik misschien overstag...

Debby Frigge-van Zon

Debby Frigge - van Zon / Kunstenaar

In haar schilderijen verbeeldt Debby haar gedachten en associaties. Haar werken hebben een realistische basis, maar ook altijd een abstract tintje. Ze combineert daarbij verschillende technieken om het door haar beoogde resultaat te bereiken.

Thea Vos

Thea Vos / Kunstenaar

Thea is geboeid door de magie van symbolen, een beeldtaal die iets onzichtbaars representeert. Symbolen hebben meerdere lagen van betekenis en duiding, de relatie tussen symbolen en de dingen in de wereld. Thea's werk bestaat uit een verzameling beeldfragmenten die zij zo componeert zodat er een nieuwe dimensie ontstaat. In haar nieuwe werk staan lijn en vorm meer centraal, een ordening in chaos.