Reacties

Moppie

Sani

Sani is 16,5 jaar onze grote vriend geweest. Een kat met karakter, hij was duidelijk aanwezig en liet merken wanneer hij wat van ons wilde. Dat karakter heeft Ingeborg op doek weten te zetten. Daar zijn we zo blij mee, juist omdat hij er inmiddels niet meer is. Mocht er ooit een andere kat komen, zullen we zeker ook van hem zo’n mooi schilderij laten maken.
Ronald en Ramona | Ede

Moppie

Moppie

Onze familie had ons verrast met een schilderij van onze kat Moppie, inmiddels 17 jaar oud. Ingeborg heeft Moppie op een heel bijzondere wijze weten weer te geven: ieder haartje en zijn ogen zijn perfect. Ieder beest (ook de mens) is uniek in zijn soort en het unieke van Moppie heeft zij op doek weten te zetten.
Ook de moeite die zij heeft gedaan o.a. om extra naar Zuid-Limburg te reizen om Moppie in zij eige omgeving te observeren en op foto vast te leggen om een goed beeld van hem te krijgen vonden wij bijzonder. Men proeft in haar werk de passie en de liefde. Ingeborg bedankt voor dit mooie werk.
John en José Creusen | Kerkrade

Mac Scott Lobo

Mac (2006), Scott (2007) en Lobo (2011)

"Toen ik bij de dierenarts in Bennekom schilderijen zag hangen van honden en katten dacht ik gelijk: zoiets wil ik ook. Mijn eerste hond Mac was heel onverwacht overleden. Ik heb wel even getwijfeld of ik Ingeborg een schilderij van hem moest laten maken, omdat ze aangeeft dat ze graag zelf het dier wil zien en aanraken om hem te kunnen 'vangen' op het doek. Dat was helaas niet meer mogelijk. Ondanks dat is het schilderij écht mijn hond Mac geworden. Het jaar erop heb ik Scott laten schilderen en nu is de derde klaar: Lobo, een Duitse Herder. Ik ben ontzettend blij en trots op mijn 3 kunstwerken en onder de indruk van het talent van Ingeborg."
Richard van der Leij | Wageningen

DJ

DJ Ede

"De eerste keer dat ik het schilderij van onze kater DJ zag, was ik sprakeloos... De blik in z'n ogen en die uitstraling, precies zoals hij is! We hebben naderhand vaak zelf gezegd en gehoord van bezoek dat het net is of zijn ogen ons volgen als we door de kamer lopen. Dit schilderij is zoveel mooier dan een foto, we zijn er zo blij mee!"
Marian Alsem | Ede

Max

Max Ede

"Wij hebben er bewust voor gekozen om onze labrador Max te laten schilderen. Er hingen bij onze dierenarts verschillende werken van Ingeborg. We hebben contact met haar opgenomen en een afspraak gemaakt. Het nemen van de foto's is al een feestje op zich. En vanaf dat moment kun je eigenlijk niet meer wachten en ben je nieuwsgierig naar het resultaat. Tussendoor heeft ze ons nog gemaild waar ze mee bezig was. En dan is het zover, Ingeborg belt: Max is klaar! Wat was dat spannend!!!
Wij waren helemaal stil van het resultaat, zo gaaf hadden wij het echt niet durven dromen. Het is niet zomaar een blonde labrador, nee het is onze Max! Wij zijn er zo super blij mee, en iedereen die het ziet is het met ons eens. Dit is zo blijvend!"
Willem en Jo | Ede

Maltezers

Zoef en Meiling

"In één woord geweldig! Precies zoals onze "Zoef" en "Meiling" zijn. Het was zo spannend, omdat het afwachten is of je de honden vanaf het schilderij herkent. Maar het is zo echt en natuurlijk geschilderd, een echte aanrader voor diervrienden, vooral wanneer je een mooie herinnering wilt hebben van je huisdier."
Hanneke Schuurman | Arnhem

Sanne

Sanne

"De wens van ons was om een mooi schilderij van onze poes Sanne te laten schilderen. Door het zien van de schilderijen die bij de dierenarts in Bennekom hangen zijn wij met Ingeborg van borgart in contact gekomen. Zij heeft van een foto een zeer mooi en levensecht schilderij geschilderd. Wij hebben het schilderij in de woonkamer hangen en door de echtheid blijft Sanne ons volgen met haar ogen uit alle hoeken. De herinnering is hierdoor blijvend met een fantastisch resultaat. Bedankt Ingeborg."
Dick en Patricia Pluygers | Bennekom