Portret van uw huisdier

Naast mijn vrije werk (zie galerie) maak ik - meestal in opdracht - portretten van (huis)dieren. De protretten worden gemaakt in acrylverf op doek of in kleurpotlood op papier.

De kleurpotloodtekeningen worden gemaakt op basis van een (goede) foto. Prijs van een kleurpotloodtekening van een (huis)dier, formaat 20 x 20 cm, in een wissellijstje van 30 x 30 cm (met blankhouten lijst) is € 179,-. Moet ik op locatie foto's van het dier maken dan spreken we daar vooraf een prijs voor af (zie kader hiernaast).

 

Naaast potloodtekeningen maak ik ook schilderijen van huisdieren in acrylverf op doek. Een schilderij van een huisdier kost € 350,- bij een formaat van 50 x 50 cm. Ook hiervoor geldt: als ik foto's moet komen maken dan is dat mogelijk. We spreken daar dan vooraf een prijs over af (zie kader hiernaast).

Voor prijzen zie het kader hiernaast.

Gemiddeld duurt het 6-8 weken voor een doek klaar is en rond de drie weken voor een tekening kaar is. Ik probeer waar mogelijk rekening te houden met speciale gelegenheden of data, maar doe dat graag in overleg met u.

Neem contact met me op als u interesse heeft in een portret van uw huisdier. Onder contact ziet u hoe u me kunt bereiken.

Bewaar deze site! Klik hier.